#JBC nu ook in Deinze shopping park!

Deze week tekende JBC de definitieve overeenkomst voor een winkel van 1052 m2 in [D-Shopping::Deinze Shopping Park].

JBC komt naar DeinzeShopping met hun totaal vernieuwde winkelconcept. Voor wie de winkel binnenkomt, wil JBC vertrouwd ogen. In lijn met het geactualiseerde logo is de dominante rode kleur uit het winkelbeeld verdwenen. Een nieuwigheid in het winkelbeeld is het gebruik van voorzetwanden, die rustpunten creëren in de winkel. “JBC heeft een uitgebreide collectie met verschillende thema’s. Daarin willen we wat meer duidelijkheid scheppen. De thematische wanden zorgen voor een welgekomen adempauze.”

Houten decoratieve elementen roepen een woonkamersfeer op, net als de warme vloer en het gebruik van stroken behangpapier. De paskamers, ruim en met degelijke, goed sluitende gordijnen, willen een dressinggevoel creëren. Leuke ladenkastjes doen dienst als presentatietafels, speels en dynamisch.De jongerenafdeling straalt een zeker ‘New York’-gevoel uit en is gedecoreerd zoals een tienerkamer ingericht zou kunnen zijn. In de kinderspeelhoek is de interactieve speeltafel met aanraakscherm een innovatie. “We vinden het belangrijk dat er interactie kan zijn, dat creëert samenhorigheid.

Piens JBC 01
Foto: Patrick Piens (Afgev. Bestuurder Piens Immo NV) en 
Bart Claes (Gedelegeerd bestuurder JBC)

Piens JBC 02
Foto: Dominiek Willemse (Directeur JBC) en Patrick Piens (Afgev. Bestuurder Piens Immo NV)

Meer info, foto’s en movies: www.DeinzeShopping.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...