Samen studeren in de bibkelder van 17 december tot 14 januari

Vanaf 17 december 2013 tot en met 14 januari 2014 kunnen studenten in de bibkelder van Deinze terecht om er samen te studeren vanaf 9 uur ’s morgens tot de sluitingstijd.

De vraag naar gezamenlijke studeerlokalen stijgt jaarlijks. In Gent kunnen studenten terecht op diverse plaatsen, zo stelt onder andere de bibliotheek van Gent haar Achilles Musschezaal ter beschikking. Het aanbod wordt elke blokperiode groter, daarom leek het aangewezen om ook in Deinze een ruimte te voorzien waar gezamenlijk gestudeerd kan worden.

Van 17 december 2013 tot en met 14 januari 2014  stelt de bibliotheek van 9 uur ’s morgens tot de sluitingstijd de bibliotheekkelder ter beschikking. Er kunnen 20 studenten terecht. Een echte overrompeling wordt er niet verwacht, maar het aanbod om samen te studeren in een rustige omgeving wordt in elk geval voorzien. Tijdens de openingsuren van de bibliotheek kunnen studenten natuurlijk ook terecht in de uitleenafdeling van de bibliotheek. Ook op de eerste verdieping wordt een stille omgeving gewaarborgd.

Sluitingsdagen bibliotheek

De bibliotheek is tijdens de kerstvakantie gesloten op dinsdagnamiddag 24 december, woensdag 25 december, donderdag 26 december, dinsdagnamiddag 31 december, woensdag 1 en donderdag 2 januari 2014. Op die dagen is de bibkelder niet toegankelijk.

Stedelijke bibliotheek, Gentpoortstraat 1, 9800 Deinze, 09 381 95 60, [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...