10e Valentijnswandeling bij Tequila

Op zondag 9 februari 2014 organiseert Radio Tequila voor de 10e keer de Valentijnswandeling. Het wordt een proef- en sneukeltocht over ongeveer 9 km en zoals elk jaar is er ook nu weer een volledig nieuwe route. Starten kan tussen 12.30 u en 15.00 u.

valentijnswandeling_2014

Het startpunt is dit jaar basisschool Driessprong, Gaversesteenweg 126,  Deinze (Petegem). Bij Torck in de E3-Laan, Azaleatuin in de Lulstraat in Kruishoutem en de studio’s van Tequila wordt er een stopplaats georganiseerd, en overal wordt er een natje en een droogje voorzien. Wie al eens meestapte, weet dat je niet met honger of dorst naar huis gaat na de wandeling. De Valentijnswandeling eindigt waar ze begon: basisschool Driessprong. We sluiten af met een heerlijk frietje en er is gelegenheid tot een drankje. Wie wil inschrijven voor de Valentijnswandeling, doet dat op www.radiotequila.be of via [email protected]. Volwassenen betalen slechts 7,00 euro en kinderen (tot 12 jaar) 3,00 euro. Kinderen onder het jaar kunnen gratis mee. Schrijf bij voorkeur op voorhand in!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...