Tafeltennisclub Palaestra Deinze beroemd!

Het VRT één programma “Iedereen Beroemd” was vrijdag te gast bij TTC Palaestra. Het programma lokt dagelijks meer dan één miljoen kijkers. Voor het programma onderdeel “De Knop” kon in sportcomplex Palaestra via een tafeltennisproef één jaar gratis electriciteit gewonnen worden.

ttc_Iedereen_beroemd
Jammer genoeg slaagde eerst de aangekomen Tom Jooris niet in de proef. Voorzitter Pascal Driessens bood hem gratis lidmaatschap aan zodat de clubtrainers Tom zijn balgevoel konden verbeteren.

Tafeltennisclub Palaestra was in 2013 de snelst groeiende club in Oost-Vlaanderen en werd meteen ook de grootste in de regio. De club is een unieke mix van recreatief en competitief tafeltennis voor alle leeftijden met een aantrekkelijk activiteitenprogramma. Meer dan 2/3de van de leden zijn recreatief actief zodat de club op het sportreferendum van de stad Deinze meedingt naar de trofee van de sportraad in de categorie Recreatiesport.

De uitzending kan je bekijken maandag 27 januari op één vanaf 19u30.
Voor een video fragment van deze opnames klik hier.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...