Nieuwjaarsreceptie Groen Rood

GroenRood

In het wondermooie Meigem hield GroenRood zondag zijn nieuwjaarsreceptie. Niet toevallig in Meigem, want GroenRood wil benadrukken dat de kleinere deelgemeenten er ook bijhoren. Ook niet  zomaar een receptie maar een receptie met respect voor Noord en Zuid. De wijnen waren aangekocht ten voordele van de voedselbank (actie voor mensen van bij ons), de Wereldwinkel frisdranken en fruitsappen kwamen uit coöperaties uit het Zuiden en het bier potteloere is een heerlijke vrucht van de lokale economie. Ook de hapjes hadden een meerwaarde al steun aan de biologische landbouw, de lokale producten of zuiderse boerengroepen. Een kleine 100 aanwezigen genoten samen met de  nationale Groen-politici Stefaan Van Hecke en Elisabeth Meulemans. De twee laatsten waren gecharmeerd door het mooie dorp (al hadden ze even moeten zoeken….).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...