Laatste winterjogging van AC Deinze op zondag 16 februari

Op zondag 16 feb. organiseert A.C. DEINZE de laatste van de serie Winterjoggings van dit seizoen. Zoals naar goede gewoonte is er de keuze tussen volgende afstanden: 4,6 km (1 ronde) 8,9 km (2 ronden) 13,2km (3 ronden)

Start om 10u op de atletiekpiste. Parcours in het recreatiedomein “De Brielmeersen” (vooral Finse piste, ook dolomiet en asfaltpaden) met aankomst op de piste. Inschrijvingen vanaf 8u30 tot 9u50 in het secretariaat van de atletiekpiste. Kleedkamers en douches zijn beschikbaar in het atletiekstadion en in het prefab gebouw aan de achterzijde van de piste.

Deelnameprijs: 5 euro – Elke deelnemer ontvangt een waardevolle naturaprijs en komt in aanmerking voor de tombola!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...