Politieke partijen en hun lokale website

Politieke partijen deinze website

Politieke partijen zijn enorm actief op het internet, vooral verschillende politieke kopstukken maken er een sport van om op zoveel mogelijke sociale media actief te zijn. Wat hen natuurlijk populair maakt onder de online bevolking, één ding vergeten ze namelijk hun eigen lokale website onderhouden. Deze wordt niet of nauwelijks upgedate. Partijen kiezen ervoor om in periodes van verkiezingen veel te communiceren, maar eenmaal voorbij durft dit al eens stil te vallen.

Als we kijken naar de websites van GroenRood, N-VA Deinze, sp.a Deinze en OpenVLD Deinze zien we dat deze websites recentelijk upgedate werden. Het laatste bericht van GroenRood gaat over “de meerjarenplanning in Deinze”, N-VA Deinze spreekt over “het Rode Kruis Deinze in het politiecommissariaat”. Sp.a Deinze wenst iedereen nog een gelukkig nieuwjaar en OpenVLD Deinze heeft het over hun nieuwjaarsreceptie.

Maar we zien ook 2 slapende websites van politieke partijen in onze regio namelijk Wakker Deinze en CD&V Deinze.
Wakker Deinze is sinds de verkiezingen niet meer upgedate, ze verwijzen door naar hun Facebook pagina, maar veel updates zien we daar ook niet. De grootste partij van Deinze CD&V heeft sinds de verkiezingen van oktober 2012 geen aanpassingen meer gedaan aan hun website.

Benieuwd wanneer we beweging zullen zien bij deze 2 slapende websites.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...