Criminaliteit in onze regio

Dit weekend waren er 5 pogingen tot inbraak in de politiezone Deinze-Zulte. De daders raakten nergens effectief binnen. De eerste poging vond plaats in de Achterstraat in Deinze. Op zaterdag werd gepoogd in te breken in de Koning Astridstraat, Westaarde en de Hofstraat in Deinze. Op zondag werd gepoogd in te breken in een woning gelegen in de Oude Heirbaan te Deinze. De daders probeerden de woningen binnen te dringen via de achterdeur of d.m.v. het inslaan van een raam.

Crimemap Deinze

thief Zie de locaties op onze Crimemap regio Deinze Zulte, maak gebruik van de datumfilter.

Info: via Politie Deinze Zulte – Meer info hier http://www.politiedeinzezulte.be/inhoud/verdachte-handelingen

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...