Cultuurschok Deinze presenteert Lady Linn & her Magnificent Seven

LadyLinn1

Muziek is voor haar een dagboek. En wij mogen meelezen. Op vrijdag 7 februari. Want dan komt de ongekroonde queen of jazz met heel haar gevolg naar onze contreien afgezakt. Lien De Greef (Skeemz, Bolchi,…) alias ‘Lady Linn’ is van alle markten thuis. De swing jazz van haar debuut ‘Here We Go Again’ moest op het album ‘No Goodby At All’ grotendeels wijken voor een romantische cocktail van tristesse en hoop, met invloeden die flaneren tussen klassieke soul, sixties pop (met knipoogjes naar zanger Louis Neefs), surf en Braziliaanse bossa nova. Pop bij Lady Linn is rijker dan wijn, het is grappa. Begin 2013 scoorde ze samen met haar soulmates Red D en San Soda ook nog een internationale dance-hit met E.S.P.’”It’s You”. Maar in de Rekkelinge gaat ze weer helemaal back to the roots. Met zeven klasbakken uit de Belgische Jazz. En met een stem uit de duizend. “I don’t wanna dance”, dat zullen we nog wel eens zien.

Eind januari brengt Lady Linn and Her Magnificent seven een nieuwe plaat uit. Deze komt ze bij ons in try-out voorstellen, een uniek concert dus !

Voorprogramma: Upperlip Orchestra

Goed gedoseerde lounge, dat is het geheim van Upperlip Orchestra. Bert Lietaert verwerkt invloeden uit jazz, klassieke muziek, filmmuziek en wereldmuziek in sfeervolle songs en omringt zich daarvoor met uitstekende muzikanten die dienst doen bij bands als Zita Swoon, Brzzvll, en… jawel, Lady Linn & her Magnificent Seven. De zwoele stem van Sarah Devos neemt je mee naar exotische oorden. Daar waar ze, nippend aan een cocktail, “Lazy day” neuriën. Wedden dat u straks ook aan haar lippen hangt ?

Tickets bestellen? Klik hier

[mapsmarker marker=”10″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...