C&A met nieuw winkelconcept in Deinze Shopping Park

Deze week tekende C&A de definitieve overeenkomst voor een winkel van 1305m2 in Deinze Shopping Park.

DShopping-C&AOp de foto van links naar rechts: Kenneth Verloo (Retail Warehouse Negotiator Cushman & Wakefield), Sofie Van De Steen (Legal Counsel C&A European Legal Department), Patrick Piens (Afgev. Bestuurder Piens Immo NV), Rob Zeedijk (Manager Building & Real Estate Benelux C&A)

C&A komt naar DeinzeShopping met een vernieuwd winkelconcept, dat gebaseerd is op de gloednieuwe flagship store in Dusseldorf. In het vernieuwde interieur van de C&A winkel treffen bezoekers een modern retailconcept aan met innovatieve productpresentaties. Als nooit tevoren krijgen de producten en collecties alle aandacht. De open en overzichtelijke winkelindeling, brede gangpaden en ruime paskamers bieden bezoekers de mogelijkheid om naar hartenlust te winkelen.

c&a deinze

Volledig in lijn met haar overige filialen, biedt C&A een compleet assortiment voor de hele familie en mode van hoge kwaliteit voor de beste prijs. Kortom, mode voor elke gelegenheid en voor elke stijl.

Tegen einde maart zou C&A in DeinzeShopping zijn deuren openen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...