Deinzenaren hebben beste belgische #B&B in #Frankrijk

B&B Charme et Douceur de Rosiès van deinzenaren Wim en Martine Nevejans-Defruyt (Bachte-Maria-Leerne) is verkozen tot beste Belgische B&B in frankrijk.

Het voorbije jaar hebben de gebruikers van de reisgids “Logeren bij Belgen” hun verblijf geëvalueerd via de website logerenbijbelgen.org. De bezoekers van de belgische B&B’s konden hun ervaringen via een vragenlijst invullen en doorsturen.

IMG_5993_Charme-et-Douceur-de-Rosiès

Het is reeds de derde maal dat Wim en Martine een prijs winnen met hun B&B. In 2006 werden ze reeds verkozen tot beste chambres d’hôtes van belgen in het buitenland en vorig jaar wonnen ze de prijs B&B van het jaar in de uitgave 2012 van de reisgids “Logeren bij Belgen in Frankrijk”. Dit jaar krijgen ze dus terug de bevestiging dat ze goed bezig zijn.

Charme-et-Douceur-de-Rosiès

Hun B&B ligt in het zuid-westen van Frankrijk tussen Bordeaux en Toulouse. In deze luxueus gerenoveerde hoeve vindt u de traditionele stijl van de ‘Tarn et Garonne’, gastvrijheid, rust en ontspanning. De streek bezit een enorme schat van cultureel erfgoed en staat bekend voor haar rijke gastronomie. Weelderige wijngaarden en prachtige landschappen in een zacht klimaat garanderen u een geslaagde vakantie.

De top 3 zit er als volgt uit:
1. Charme & Douceur de Rosiès (Midi-Pyr.)
2. Château Valcreuse (Poitou-Charentes)
3. Résidence Pierre (Champagne-Ardenne)

Wie nog een vakantie in Frankrijk wil boeken weet waarheen!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...