‘RadiO LabO’: opleiding radio maken van SAMWD Deinze zendt uit op Radio Tequila

De Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze biedt sinds eind vorig jaar een opleiding radio maken aan. De leerlingen van deze opleiding krijgen dankzij Radio Tequila de kans om een echte radio-uitzending te maken. De uitzendingen starten vanaf  zondag 26 januari 2014, elke laatste zondagmiddag van de maand tussen 12 en 13 uur op 105.1 FM.

Radio-Tequila---Foto-Martin-De-BaerdemaekerFoto: Martin De Baerdemaeker

Sinds 1 september 2013 volgen negen leerlingen Woord van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans een opleiding radio maken. Alle aspecten van het radiovak zoals presenteren, interviewen en monteren komen in deze opleiding aan bod.  

Dankzij Radio Tequila krijgen de leerlingen ook de kans om te proeven van de praktijk en echte radio-uitzendingen te maken. Het resultaat van hun radiofonische experimenten kan je voortaan beluisteren tijdens het programma ‘RadiO LabO’, elke laatste zondag van de maand van januari tot en met juni tussen 12 en 13 uur op Radio Tequila, 105.1 FM.

In de eerste aflevering van RadiO LabO hoor je een inspirerende getuigenis van Deinse schepen Trees Van Hove. ‘Doorgaan, ondanks alles’ omschrijft ze zelf als haar belangrijkste karaktertrek in deze eerste uitzending, die niemand onberoerd zal laten.

Stem af op 105.1 FM op zondag 26 januari 2014 om 12 uur en zet de volumeknop harder: je wordt er stil van.

Meer informatie over dit initiatief: Brecht Vanmeirhaeghe, leerkracht Woord SAMWD – [email protected]

Meer informatie algemeen: Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans, Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze, tel.  09 381 69 40 – [email protected] – www.muziekacademiedeinze.be – http://www.facebook.com/samwd.deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...