Heemkundige kring bereikt meer dan duizend geïnteresseerden

De heemkundige kring Het Land van Nevele besteedt veel aandacht aan communicatie en heeft ondertussen een achterban opgebouwd, die meer dan duizend mensen omvat. Sinds 1970 verschijnt viermaal per jaar een tijdschriftnummer, waarop de jongste jaren ca. 450 mensen geabonneerd zijn. Zij vormen de leden van de kring

FB Het Land van Nevele Een paar jaar geleden lanceerde men een digitale nieuwsbrief, die ondertussen via email aan zowat 530 mensen wordt bezorgd. Eind december jl. besliste het bestuur om daar nog een facebookgroep aan toe te voegen. Op zeer korte tijd boden zich meer dan 200 volgers aan, vooral uit Deinze en Nevele zelf. De heemkring beschikt ook nog over een website: www.landvannevele.com.

Het is de bedoeling om die steeds groeiende groep geïnteresserden te informeren over lokale geschiedenis, familiekunde, erfgoed, volkscultuur uit de streek. Ook activiteiten van andere verenigingen die met die thema’s te maken hebben, kunnen aan bod komen.

Wie de nieuwsbrief wil krijgen, kan dat op eenvoudige aanvraag bij voorzitter André Bollaert ([email protected]). De facebookpagina liken kan via: www.facebook.com/landvannevele.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...