Team ‘Choose Life!’ uit Deinze fietst voor Kom op tegen Kanker #kotk

team-Choose-Life

In het komende Hemelvaartweekend (29/5 – 1/6) rijden een paar duizend fietsers de 1000 kilometer tegen kanker. Onder hen ook – en dat voor de eerste keer – team ‘Choose Life!’ uit de regio Deinze. Met z’n achten fietsen ze elk 125 kilometer voor ‘Kom op tegen Kanker’. En ze verzamelen met dat doel ook flink wat fondsen voor de strijd tegen kanker. Ook jij kan het team, en dus de strijd tegen kanker, een duwtje in de rug geven: door een gift (fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro) te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker (IBAN) BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding (belangrijk!) van “GIFT” en de negencijferige code van het Choose Life!-team: 170-093-161

Logo Choose lifeLees hun verhaal en hun motivatie op de blog van deze gemotiveerde groep: http://chooselife1000.wordpress.com/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...