Aftellen gestart, op zondag 19 januari start het nieuwe NP DeinzePlus activiteitenseizoen!

Indien  u alles wil vernemen over de komende planning van NP DeinzePlus en ook enkele resultaten wil oppikken van het voorbije werkjaar, dan bent u meer dan welkom op zondag 19 januari om 14u in zaal De Engel (Leernsesteenweg 250  St-Martens-Leerne ) voor de start van het nieuwe Natuurpuntjaar.

Natuurpunt Deinze Plus

Er is in Deinze op natuurgebied en -beleid op korte tijd veel gerealiseerd en er staat ook voor 2014 veel op stapel. Begeleide wandelingen vormen zoals steeds de hoofdmoot maar razend interessante reportages en (reis)voorstellingen als cursussen (vogelkennis, natuurgidsen) worden volop voorbereid en staan in de steigers. U verneemt er alles over tijdens de startbijeenkomst in Leerne.

Natuurpunt DeinzePlus verkent trouwens om te beginnen de winterse natuur rond St-Martens-Leerne. Voor de kinderen is er een aparte activiteit.

Maar ook culinair zetten ze ons beste beentje voor met gratis pannenkoeken! Vanaf 16u serveren ze immers deze traditionele natuurpuntlekkernijen waarbij ze alles uit de doeken doen over de nieuwe activiteiten. Einde voorzien omstreeks 17u30.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...