Nancy Haerinck in finale Miss Wellness Beauty Belgium

Zondag 12 januari had de halve finale plaats van Miss Wellness Beauty Belgium. Deze finale ging door in “The Event Lounge” te Brussel. Voor Nancy uit Wontergem was het terug een leerrijke, plezante en vooral een spannende dag.

Nancy Haerinck in finale Miss Wellness Beauty Belgium

Nancy: “Met allerlei dansjes en pasjes, defile’s met heel mooie kledij en bikini’s,ook galajurken, een vragenronde, vloog de avond voorbij en behaalde ik een finale plaats!”

Er zijn nu nog 10 finalisten in deze wedstrijd, met een totaal van 117 ingeschreven kandidaten mag Nancy nu reeds trots zijn op het behaalde resultaat.

Nancy: “Binnenkort krijgen we een mediatraining en etiquette training, ook terug choreolessen om op de finale terug een spetterende show neer te kunnen zetten…
en als ontspanning mogen we in februari ook lekker op reis naar Turkije! Daar zullen we heel wat pret beleven, waarschijnlijk ook leuke fotoshoots en enkele trainingen tussenin…”

Binnenkort kan terug gestemd worden, zodat Nancy het befaamde kroontje kan bemachtigen. Verdere info volgt zeker via deze website.

Hieronder een videoverslag van deze halve finale.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...