Il forno een nieuwe TAKE AWAY met fijne italiaanse verse gerechten in Deinze

Wie de laatste week voorbij kwam in de Tolpoortstraat zal het opgemerkt hebben, op het einde van de straat rechts naast Panos gaat een nieuwe zaak open. Om de Tolpoortstraat aantrekkelijker te maken, zijn nieuwe zaken meer dan welkom.

Il forno Deinze

Deze keer blijkt het een afhaal pizzeria/pasta / foccaccia te zijn. De zoon, Alessandro De Feudis van de gekende pizzeria Il Punto start er morgen zaterdag 22 februari met zijn nieuwe zaak. We liepen er al even voorbij, en kijken alvast uit om deze nieuwe zaak aan een kritische smaaktest te onderwerpen. 🙂 Info, menukaart en nieuwtjes kunnen reeds gevonden worden op hun facebook pagina; https://www.facebook.com/ilfornodeinze
Il forno Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...