Natuur in Zicht Natuurpunt Deinzeplus

In directe samenwerking met het CVN organiseert NP Deinzeplus een lessenreeks rond natuurbeleving. Geïnteresseerden in groene materie die hun grijze materie willen vermaken en hun basiskennis over natuur willen vergroten, komen hier volop aan hun trekken.

Natuurpunt Deinze Plus

Enthousiaste lesgevers dompelen je onder in natuur in je eigen buurt. Daar is immers meer te beleven dan je ooit kon vermoeden! Een fraai handboek laat je toe om wat in de les of op excursie is behandeld nog eens rustig thuis na te lezen. Deskundige lokale vrijwilligers begeleiden de excursies.

De cursus Natuur-In-Zicht bestaat uit 5 lessen en 5 excursies. De theorielessen gaan door op dinsdag van 19u30 tot 22u30. De excursies op zaterdag van 09u00 tot 12u00. De cursus gaat door in het Ontmoetingscentrum (zaal E) van Olsene (Kerkstraat 36) en de cursusprijs bedraagt €60. Hierbij dus inbegrepen het digitaal handboek en de powerpoints.

Lees het volledige programma hier.

Bij interesse kan je inschrijven via www.c-v-n.be. Daar vind je ook nog eens alle details van de cursus. Contact: [email protected]. Ook bij NP Deinzeplus is desgewenst extra info beschikbaar via Koen Bilcke (tel. 09 380 39 42; E-mail : [email protected])

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...