Valentijnsweek WZC Sint-Jozef

Om Valentijn niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, organiseerde het Animatieteam van woon-en zorgcentrum Sint-Jozef voor hun bewoners een Valentijnsweek. De week werd gevuld met film, dans en een heerlijke menu. Op donderdag 13/02 volgde de apotheose met een modeshow waar zowel personeel, vrijwilligers en sympathisanten aan meewerkten. Een podium van 60 m² werd aangelegd en de bewoners konden genieten van klederdracht van toen. Het hoogtepunt van de show lag op het einde toen de vele modellen over de rode loper defileerden in hun bruidskledij.

Het werd een namiddag waar modellen en bewoners nog lang zullen aan denken en die een schitterende afsluiter vormde van een prachtige Valentijnsweek.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...