Valentijnsactie Groen: Verras je medereiziger!

Op vrijdag 14 februari heeft Groen de Deinzenaar verrast met de originele actie ‘Valentrein’. De partij had vier postkaarten laten maken, waarvan drie door de bekende cartoonisten Zaza, Quirit en Canary Pete. Deze werden uitgedeeld onder de treinreizigers, die de kaart met een eigen boodschap dan weer aan een medereiziger kunnen overhandigen.

GroenRood Valentijnsactie

Zo hoopte Groen van Valentijn een feest te maken dat niet alleen geliefden dichter bij elkaar brengt maar ook mensen die zich dagelijks in elkaars buurt bevinden. Bovendien verdienen de treinreizigers wel eens iets extra’s. Er werd ook een wedstrijd aan de actie gekoppeld. Mensen kunnen een foto van hun gepersonaliseerde kaart digitaal posten. De origineelste inzending kan een treinreis voor twee personen winnen naar Londen of Parijs.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...