S.A.S.K. Deinze start in krokusvakantie met kleuterateliers

SASK_deinzeDe Stedelijke Academie voor Schone Kunsten van Deinze biedt vanaf de krokusvakantie kleuterateliers aan voor kleuters vanaf de derde kleuterklas. De elfdelige lessenreeks kost € 45 en vindt telkens plaats op een woensdagnamiddag.

De Stedelijke Academie voor Schone Kunsten van Deinze (S.A.S.K.) is van mening dat je niet vroeg genoeg kan worden ondergedompeld in de wondere wereld van beeldende kunsten, daarom starten ze vanaf de krokusvakantie met kleuterateliers. De focus zal voornamelijk op techniek, materiaal en het warm maken van de liefde voor de kunst liggen. Kleuters die mogelijks het volgende jaar van start willen gaan in de S.A.S.K. kunnen door deelname aan deze ateliers al wat ‘acclimatiseren’.

De kleuterateliers betreffen een lessenreeks van 11 ateliermomenten, telkens op hetzelfde moment op woensdagnamiddag 12, 19 en 26 maart, 2 en 23 april, 7, 14, 21 en 28 mei, 4 en 11 juni. Er is keuze tussen een sessie van 13.20 u tot 15 u. en van 15.20 u. tot 17 u.

Er kunnen telkens maximum 15 kleuters per groep deelnemen. De juf van dienst is Suzan T’Hooft. De prijs voor de elfdelige lessenreeks bedraagt € 45 (verzekering, papier, klei, papier-maché, deelname aan de eindejaarstentoonstelling, … zijn hierin inbegrepen).
De inschrijvingen staan open voor alle kleuters uit de derde kleuterklas. Opgelet: inschrijven kan enkel via cash betaling op het S.A.S.K.-secretariaat tijdens de openingsuren: woensdag van 13 u. tot 19 u., vrijdag van 15.30 u. tot 18 u. en zaterdag van 9 u. tot 12.30 u. Bij inschrijving wordt een lijstje met het benodigde basismateriaal meegegeven.

Meer info te bekomen bij:

Stedelijke Academie voor Schone Kunsten
Guido Gezellelaan 55, 9800 Deinze
09 381 96 45
[email protected] of [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...