Tweede editie 100-dagenfuif Check Point in Brielpoort

De stedelijke jeugddienst en de jeugdraad van Deinze organiseren op vrijdag 28 februari 2014 de tweede editie van de 100-dagenfuif Check Point, vanaf 22u. in de Brielpoort. Vooraf vindt een VIP preparty plaats voor de laatstejaars en de laatstejaars van vijf jaar geleden. DJ’s van dienst zijn Freaquency, Lisa Smolders en Mr. Noizy.

005-affiche Check Point

Laatstejaars worden in de watten gelegd
Tussen 20 u. en 22 u. worden de laatstejaars ter gelegenheid van hun 100-dagenviering speciaal in de watten gelegd: ze worden samen met sponsors, leerkrachten, directies  en andere prominenten uitgenodigd op de VIP preparty in de Brielpoort, waar ze kunnen genieten van een gratis vat bier, cola en diverse lekkere hapjes. Alle laatstejaars ontvangen een persoonlijke uitnodiging die dient als toegangsticket voor deze preparty. Bovendien verwent Check Point hen met een fantastische goodiebag die de week voor 28 februari via de school of een afhaalpunt zal geleverd worden. Check Point maakt er tevens een gewoonte van om alle laatstejaars van vijf jaar geleden uit te nodigen om zo voor een ‘superreünie’ te zorgen. Alle Deinse 23-jarigen mogen een uitnodiging voor deze VIP preparty in de bus verwachten.

Programma
Vanaf 22 u. gaan de deuren van Check Point open voor het grote publiek. De organisatoren bieden een fantastisch muziek- en lichtspektakel en een super sfeer aan. DJ’s van dienst dit jaar zijn enkele toppers van het moment: Freaquency (MNM Start 2 DJ – Marathonradio – voorprogramma David Guetta – ..), Lisa Smolders (Studio Brussel – Vier) en Mr. Noizy (Local Hero – FIHP 2012 – Decadance – …). Er wordt een eetkraam op de parking van de Brielpoort voorzien voor de late honger.

Kaarten voor Check Point kan je kopen bij de stedelijke jeugddienst (Mouterijdreef 22), JC Brieljant (Mouterijdreef 20) en broodjeszaak ’t Smoske (Stationsstraat 42). De kaarten kosten € 5 in voorverkoop en € 7 aan de deur.

Feestvreugde staat centraal
De feestvreugde moet die dag centraal staan. Om de veiligheid van iedereen te garanderen en het risico op vandalisme te minimaliseren, legt de lokale politie enkele preventieve maatregelen op. Zo wordt aan de caféhouders gevraagd om drank te schenken in bekertjes. De inwoners van de Guido Gezellelaan en de Peter Benoitlaan krijgen de raad om op vrijdagmorgen losstaande bloembakken en publiciteitsborden binnen te houden.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...