Kids Party tijdens de krokusvakantie

Tijdens de krokusvakantie organiseert Speelplein Doekeewa Deinze in samenwerking met de stedelijke jeugddienst naar jaarlijkse traditie een toffe Kids Party voor kinderen en jongeren van 7 tot 14 jaar oud. Deze fuif gaat door op woensdag 5 maart 2014 van 13.30 u. tot 17.30 u. in Brielpunt. De kostprijs bedraagt € 7,50 per kind, een drankje, overheerlijke hapjes en spetterende kinderdisco in samenwerking met ‘de fantastische kinderdisco’ inbegrepen.

006-affiche Kids Party

Zoals ieder jaar geeft speelplein Doekeewa Deinze er in de krokusvakantie weer een lap op. In samenwerking met de jeugddienst organiseren zij ook dit jaar een spetterende Kids Party.

Programma
De feestnamiddag start om 13.30 u. Om 14 u. barst de party los en dansen de kids tot ze helemaal uitgeswingd zijn. ‘De fantastische kinderdisco’ zorgt voor een onvergetelijke namiddag vol muziek en animatie. De kinderen kunnen hun eigen creativiteit loslaten op de dansvloer of de dansjes die de animatoren voordoen aanleren. Meezingen en -brullen is zeker toegestaan! Als kers op de taart is er een ‘Miss en Mister Disco verkiezing’.

Randanimatie
Voor en na de kinderdisco wordt er ook randanimatie voorzien. Er is een heuse feestbar waar er lekkere drankjes en hapjes verkregen kunnen worden. In het kapsalon en bij de grimestand worden de kinderen omgetoverd tot echte diva’s en divo’s. Het partygevoel zal zeker aanwezig zijn, wie wil mag bovendien verkleed naar de Kids Party komen.

Gratis opvang voor en na
Vroege feestgangers kunnen vanaf 12.45 u. terecht in de gratis opvang. Om 17 u. is de fuif helaas afgelopen, maar zoals bij de aanvang is er ook dan nog gratis opvang voorzien tot 17.30 u.

Praktisch
Wanneer: woensdagnamiddag 5 maart 2014 van 13.30 u. tot 17.30 u. De party zelf start om 14 u.
Waar: in de grote zaal van Brielpunt, Mouterijdreef 22
Kostprijs: € 7,50. In die prijs zijn een drankje en hapjes inbegrepen.

Inschrijven: wie graag wil komen meefeesten dient vooraf in te schrijven, want het aantal deelnemers is beperkt. Inschrijven kan online via www.deinze.be/webshop of bij de stedelijke jeugddienst.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...