Nieuw op Radio Tequila: RadiO LabO

Elke laatste zondagmiddag van de maand krijgen de leerlingen Woord van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze (S.A.M.W.D.) tussen 12 en 13 uur de kans om op Radio Tequila, 105.1 FM, hun kennis uit de opleiding radio maken in de praktijk om te zetten. Zondag 23 februari is toneelschrijver, acteur en stand-upcomedian Nick Hollevoet te gast.

Radio-Tequila---Foto-Martin-De-BaerdemaekerFoto: Martin De Baerdemaeker

Opleiding radio maken
Sinds 1 september 2013 volgen negen leerlingen Woord van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Deinze (S.A.M.W.D.) een opleiding radio maken. Alle aspecten van het radiovak zoals presenteren, interviewen en monteren komen in deze opleiding aan bod. Dankzij Radio Tequila krijgen de leerlingen ook de kans om te proeven van de praktijk en echte radio-uitzendingen te maken.

Nick Hollevoet te gast
Het resultaat van deze radiofonische experimenten is telkens te beluisteren op de laatste zondag van de maand, tussen 12 en 13 uur op Radio Tequila, 105.1 FM. Tijdens de eerste aflevering van RadiO LabO eind januari 2014 was schepen Trees Van Hove te gast. ‘Een beklijvende radio-uitzending’, lieten heel wat luisteraars weten.

Zondag 23 februari is toneelschrijver, acteur en stand-upcomedian Nick Hollevoet te gast. Hij vertelt over een legendarische stacaravan in Bredene, Gezelle als toiletliteratuur én zijn ontembare theatermicrobe. Stem af op 105.1 FM op zondag 23 februari 2014 om 12 uur en zet de volumeknop harder: je wordt er stil van.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...