Caféloo, een uniek éénmalig fietscafé met beroepsrenner én Deinzenaar Kenny Dehaes als centrale gast.

Op donderdag 20 maart worden alle wielerliefhebbers van Deinze en omgeving uitgenodigd in de VIP-kantine van SK Deinze voor een bijzonder evenement caféloo. In een panelgesprek wordt kennisgemaakt met Kenny Dehaes, beroepsrenner en sedert kort woonachtig in Deinze. John De Vlieger zal in gesprek gaan met Kenny maar ook enkele wielergrootheden uit onze regio mee opvoeren.  Jo en Walter Planckaert en wielerlegende Jacques De Boever zullen gevraagd worden om Kenny tips en advies te geven omtrent het wielrennen maar ook omtrent het reilen en zeilen in Deinze en omgeving. Gegarandeerd zullen straffe verhalen de revue passeren.

affiche caféloo

De organisatie in handen van Unizo-Deinze die van de gelegenheid gebruik maken om hun Deinze Cycling Tour van 27 september reeds op de agenda te zetten. Naast Kenny Dehaes zal ook Saartje Vandendriessche dan de 80 km mee fietsen in onze mooie Leiestreek en omgeving. Iedereen van harte welkom. Start stipt om 20 u. Toegang gratis. Nadien mogelijkheid om na te praten met de gasten.

Meer info op http://www.unizodeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...