Criminaliteit in onze regio #crimemap

3/15/2014 Er gebeurde een verkeersongeval ter hoogte van de Schave in Deinze. Een 80-jarige bestuurder reed van zijn oprit en merkte daarbij het voertuig van een 40-jarige bestuurster niet op. Beide voertuigen komen in aanrijding met elkaar. De 80-jarige bestuurder raakte bij het ongeval lichtgewond.
3/15/2014 Er werd ingebroken in een woning gelegen in de Ketelstraat te Deinze. De daders konden zich toegang tot de woning verschaffen via de achterdeur. De gehele woning werd doorzocht. Laptops en juwelen werden ontvreemd.
3/14/2014 Er werd inbroken in de Burgemeester van Crombrugghelaan te Deinze. De daders drongen de woning binnen via de achterdeur. Geld en juwelen werden hier ontvreemd.
3/14/2014 Er werd ingebroken in Amakers te Deinze. De daders handelden tijdens afwezigheid van de bewoners. Ze drongen de woning binnen via de achterdeur. Het voertuig van de bewoners en een som geld werden ontvreemd.

Crimemap Deinze

thief Zie de locaties op onze Crimemap regio Deinze Zulte, maak gebruik van de datumfilter.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...