Eddy Lefevre te gast in RadiO LabO op zondag 30 maart

Elke laatste zondagmiddag van de maand krijgen de leerlingen Woord van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans van Deinze (S.A.M.W.D.) tussen 12 en 13 uur de kans om op Radio Tequila, 105.1 FM, hun kennis uit de opleiding radio maken in de praktijk om te zetten. Zondag 30 maart is Eddy Lefevre te gast.

Radio-Tequila---Foto-Martin-De-Baerdemaeker

Opleiding radio maken
Sinds 1 september 2013 volgen negen leerlingen Woord van de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Deinze (S.A.M.W.D.) een opleiding radio maken. Alle aspecten van het radiovak zoals presenteren, interviewen en monteren komen in deze opleiding aan bod. Dankzij Radio Tequila krijgen de leerlingen ook de kans om te proeven van de praktijk en echte radio-uitzendingen te maken.

Eddy Lefevre te gast
Het resultaat van hun eerste radiofonische experimenten kon je horen in de vorige afleveringen van RadiO LabO. Na de beklijvende gesprekken met Trees Van Hove, schepen van Deinze, en toneelschrijver, acteur en stand-upcomedian Nick Hollevoet, komt op zondag 30 maart Eddy Lefevre langs. Aan hem hebben we Radio Tequila te danken en daarom vertelt hij enthousiast over de soundtrack van zijn jeugd. Uiteraard blijft hij ook stilstaan bij de pioniersdagen van Tequila, zijn muzikale reiskriebels en, ondanks alles, zijn liefde voor thuis.

Stem af op 105.1 FM op zondag 30 maart 2014 om 12 uur en zet de volumeknop harder: je wordt er stil van.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...