D-shopping opent de deuren! #allendaarheen

Dit weekend is de eindelijk lang verwachte opening van ‘ons’ shopping centrum, namelijk Deinze Shopping. Met een pak aan winkels een meerwaarde voor onze stad. Wij hebben deze morgen reeds eens binnen gepiept bij de verschillende winkels en zagen dat kosten nog moeite gespaard werden. Alle winkels zijn prachtig en hebben een heel groot assortiment. Een grote meerwaarde niet enkel voor de inwoners van Deinze maar voor de ganse binnenstad.

D-Shopping__Deinze_Shopping_Park-1

Deze winkels verwelkomen jullie alvast, JBC (1.052 m2) – ZEB (884 m2) – BRANTANO (831 m2) – BEL&BO (556 m2) – AVANCE (604 m2) – LOLA & LIZA (639 m2) – C&A (1.305 m2) – VERITAS (353 m2) – ELDI (378 m2).

Het Shopping Park is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer: het Station van Deinze is op wandelafstand en De Lijn heeft een halte voor zo goed als alle buslijnen die Deinze verbinden met de steden in de omgeving. Voor het privaat vervoer (auto & fiets) voorziet het project in een ruime parking met 158 parkeerplaatsen, 11 parkeerplaatsen voor anders-validen, en overdekte fietsenparkings voor 81 fietsen. Wij merkten ook reeds de eerste bluebikes op.

Om tegemoet te komen aan de vraag van de moderne consument, zal DeinzeShopping elke vrijdag tot 20:00 u, en elke zondag van 10:00 tot 18:00 open zijn.

Met de eerste steen-legging pas op 8 november 2013, heeft Patrick Piens, de eigenaar van DeinzeShopping, het Deinze Shopping Park op vier en een halve maand rechtgezet.

Kijk hieronder mee naar een videofragment van Martin De Baerdemaeker van deze morgen.


Video: Martin De Baerdemaeker – https://vimeo.com/channels/pmdtv

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...