Een nieuwe Lente, een nieuw geluid… stadsdichter deinze

Op zondag 23 maart nodigt Deinse stadsdichter Luc C. Martens u graag uit bij Letters&Co (Markt 1, Deinze).
Hij zal er voorlezen uit eigen werk en het project ‘stad van alle seizoenen’ voorstellen: bij ieder gedicht zal keramisch kunstenaar Toin Delva uit Gottem een kunstwerk creëren en zal er een poëziekaart uitgebracht worden met een foto door Ive Steyaert. Het eerste kunstwerk en de eerste poëziekaart zullen op die dag reeds beschikbaar zijn.

stadsdichter deinze Luc C. Martens

stadsdichter deinze

Datum: zondag 23 maart, Locatie: Letters&Co – Markt 1, Deinze, vanaf 11 u.
Muzikale omlijsting: Paul De Clerck, altviool

Paul de Clerck was tien jaar lang altviool solo van het Symfonisch Orkest van de Nationale Opera LaMonnaie/DeMunt. Hij verliet zijn vaste functie in dat orkest om zich meer te kunnen toeleggen op kamermuziek en hedendaagse muziek, bij o.a. Ensemble Modern Frankfurt en Ictus. Paul verleent zijn medewerking aan diverse ensembles en orkesten, zoals het Collectief, deFilharmonie, Brussels Philharmonic en het Orkest van de Vlaamse Opera. Daarnaast doceert Paul De Clerck altviool aan het Koninklijk Conservatorium Brussel en kamermuziek aan het Orpheus Instituut. Hij geeft regelmatig masterclasses in binnen- en buitenland.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...