Eerste editie van Deinse dialogen – Rutger De Reu

Een dialoog tussen jong & ervaren op basis van een goed boek in een mooi decor, dat is het concept van ‘Deinse dialogen’, een initiatief van schepen Rutger De Reu. Op maandag 2 april vindt in boekhandel Letters & Co op de markt van Deinze de eerste editie plaats met CD&V-kopstuk en gewezen vice-premier Steven Vanackere. Rutger De Reu gaat met hem in dialoog naar aanleiding van zijn boek ‘De eerste steen. Zeven hoofdzonden in politiek en samenleving’.

Deinse dialogen met Steven Vanackere Rutger De Reu

“Ik ben erg tevreden dat Steven Vanackere meteen enthousiast was om als eerste ‘ervaren’ gast aan Deinse dialogen deel te nemen. Zijn boek omschrijft hij als een poging om zuurstof aan te reiken voor een ‘betere politiek’ en tegelijk getuigt hij in eenvoudige taal over de steun die hij uit zijn geloof haalt. Ik ben ervan overtuigd dat het een erg boeiende avond wordt.”, aldus schepen De Reu. Nadien biedt Steven Vanackere de mogelijkheid om zijn boek te signeren. Wilt u er graag bij zijn dan is snel inschrijven de boodschap, want het aantal plaatsen is beperkt.

Deinse dialogen met Steven Vanackere, Woensdag 2 april 2014, 20u, Letters & Co, Markt 1, Deinze
Inschrijven via: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...