Plantenbeurs de Volkstuin Deinze

Op zondag 27 april 2014 organiseert de Volkstuin Deinze naar jaarlijkse gewoonte een plantenbeurs. Er is niet enkel een ruim en gevarieerd aanbod aan bloemen, planten en kruiden maar o.m. ook een stand over tuinmateriaal, compostbewerking, bijen- en bijenproducten, zelfgemaakte wijnen en confituren, enz. Hobbyisten bieden er hun zelfgekweekt plantmateriaal aan tegen democratische prijzen. Maar je kan er ook gewoon rondneuzen en informatie inwinnen bij de verschillende standhouders of eenvoudig genieten van het ruime aanbod, de gemoedelijke sfeer en de gezellige drukte rond dit ‘groene’ evenement. Kortom, een niet te missen trefpunt voor de échte plantenliefhebber!

Plantenbeurs de Volkstuin Deinze

De beurs heeft plaats in Basisschool St-Hendrik, Oostkouterlaan 7 te Petegem – Deinze (nabij sportcomplex ‘Palaestra’) en loopt van 10 tot 17 uur. Er is voldoende parking en de toegang is gratis.

Info: J. Van den Buerie – tel. 09/386.55.85 – e-mail: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...