Groepsaankoop door Curieus maakt stookolie 10,33% goedkoper

De stookolieactie van Curieus Deinze en Petegem leverde opnieuw een samenaankoop van 91500 liter op. 84 gezinnen namen deel aan de actie. Voor 1 liter stookolie betalen de deelnemers 0,7349€. Het verschil met de dagprijs bedroeg 10,33% . Zo konden we de deelnemende gezinnen een prijsvoordeel aanbieden van 84,7€ bij een bestelling van 1000 liter.

Curieus stookolie

Ann Gunst:”Het concept is eenvoudig: hoe meer mensen er intekenen, hoe meer stookolie we kunnen bestellen en hoe scherper de prijs per liter. Uit sociaal oogpunt hanteert Curieus voor alle gezinnen dezelfde prijs, ongeacht het aantal bestelde liters, met een verplichte minimumafname van 500 liter.”

Wouter De Schepper : “We zien dat steeds meer mensen kleinere hoeveelheden stookolie bestellen, door in groep aan te kopen genieten ook zij van een mooie korting. De kostprijs voor energie neemt een steeds grotere hap uit het gezinsbudget. Door middel van groepsaankopen slaagt Curieus Deinze en Petegem erin dit bedrag aanzienlijk te verlagen.

Het mooie resultaat van deze actie maakt alvast één ding duidelijk: door in groep aan te kopen bespaar je heel wat op je energiefactuur.” Onze volgende samenaankoop gaat door in oktober 2014. Wens je deel te nemen, dan kan je jouw gegevens na laten via de rode telefoon 0496/17 83 58 of via [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...