Nancy Haerinck uit Wontergem Miss Wellness Media Belgium

Op 23 maart 2014 vond de finale van Miss Wellness Beauty Belgium plaats, in het prachtige Alta Ripa te Oud-Turnhout. De lang verwachte dag voor Nancy Haerinck, met 9 finalisten gingen ze de finale in. Er werden die avond drie prijzen uitgereikt namelijk de titel ambassadrice van de Wellness sector, de plaats van eerste en tweede eredame Miss Wellness Media en Miss Wellness Style.

Nancy Haerinck

Nancy kreeg de prijs van Miss Wellness Media, deze prijs bekroonde de kandidate die het best promo gemaakt heeft voor zichzelf tijdens deze verkiezing.

Vooraf aan deze finale kregen de kandidaten een reis aangeboden naar Turkije, naar het mooie Antalya. Daar hebben de kandidaten vooral kunnen genieten van de zon, foto shoots en enkele choreolessen, ook team building en avondspelletjes waren aanwezig. Voor Nancy was dit al een heel geslaagde belevenis, wat de uitslag ook mocht worden op de finale!

Onlangs is ze ook enkele keren figurante geweest in een paar muziekclips die te zien zijn op Ment TV, oa, bij Tamara & Tom Davys, bij hun nieuwe single “Ciao Ciao”, Marino Castello “geef ons nog een glas” en ook bij Danny Fabry “ik ben blij dat ik leef”.

Bij deze wenst ze ook haar sponsors danken die haar het ganse parcour hebben gesteund, Nico Lippens uit Oeselgem en Carlo & Matthias Lambrecht uit Wielsbeke.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...