Red Devils Deinze

De rode duivels hebben een fantastische kwalificatiecampagne achter de rug, deze zomer moet een nieuw hoogtepunt worden in onze nationale voetbalgeschiedenis. Supportersverenigingen te lande kijken echter al verder. Na het avontuur in Brazilië volgt de kwalificatie voor het Europees kampioenschap, en laat ons er maar vanuit gaan dat ons nationaal elftal met behoorlijk wat ambitie naar onze zuiderburen zal afzakken.

Red Devils Deinze

De rode duivels zijn een hype, en het ziet er niet naar uit dat dit snel zal veranderen. De vraag naar tickets overstijgt het aanbod. De meeste kaarten worden steevast gereserveerd voor officiële supportersclubs, zoals de Red Devils Deinze, die poogt om voetbalsupporters uit de streek te verzamelen en van elke match een unieke belevenis te maken. Voor thuismatchen voorzien zij telkens een verzorgde busverplaatsing, ook enkele verplaatsingen van de kwalificatiecampagne staan op de planning.

Reeds bestaande leden krijgen de kans hun lidmaatschap te verlengen, nieuwe leden kunnen de vereniging leren kennen en zich aansluiten. De Red Devils Deinze organiseren daarvoor een inschrijvingsavond op vrijdag 14 maart, in het supporterscafé ’t Bachtenaerke, dit vanaf 20u. Een lidmaatschap kost €40, dit is weliswaar geldig tot en met de eindronde van het Europees kampioenschap in Frankrijk. In deze prijs zit een supporterspakket van de rode duivels vervat, met onder andere een officiële sjaal, pin, lidkaart, gadgets en extra voordelen. Voor deze prijs krijgt elk lid ook een leuk t-shirt van de supportersvereniging uit Deinze. Snel inschrijven is de boodschap, na 15 mei wordt dit bedrag verhoogd tot €50.

De Red Devils Deinze hopen u allen te verwelkomen voor een gezellige voetbalavond, waar onze rode duivels centraal staan.  Breng alvast uw elektronisch Id-kaart mee !!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...