ATB De Natuurvrienden Deinze nemen deel aan de Natuurvriendendag / Avonturathlon 2014

Op zaterdag, 26 april, 2014 (Hele dag)
Naast de Avonturathlon gaat ook de traditionele Natuurvriendendag door op het domein Donkvijver. Tijdens de slotrace supporter je uiteraard voor je favoriete Avonturathlon-team, maar eerst moet er gewandeld of gefietst worden. Ga met een gids op ontdekking in het Enamebos, kies voor een tochtje met de huifkar, verken de vijver met een bootje of breng een bezoekje aan het gezellige Oudenaarde. Kinderen kunnen hun hart ophalen op het speelpleintje of het springkasteel. En na een ontspannende dag smaakt de BBQ dubbel zo goed!

ATB De NatuurvriendenFoto: ATB De Natuurvrienden

Wanneer? zaterdag 26 april 2014 – Waar? Domein The Outsider, Donkvijver, Donkstraat 50, Oudenaarde Prijs BBQ? 12 euro voor 3 stukken vlees en uitgebreid groentebuffet, kinderen betalen de helft (1 stuk vlees), onder 4 jaar gratis.

Meer info? [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...