Martin brengt terug onze en zijn geliefde stad Deinze in beeld – Deinze Meandert

Vorige week stelde Martin De Baerdemaeker zijn nieuwste project voor in zaal De Post op de buurtreceptie Primavera in Deinze (omgeving Guido Gezellelaan en de Leiedam). Met zijn nieuwste project “Deinze Meandert” een prachtige fototentoonstelling van onze stad, wil hij zijn leefwereld delen met alle bewoners van Deinze en omgeving.

Deinze Meandert - Martin De Baerdemaeker

De foto’s zijn momenteel terug opgeborgen, op de batjesmarkt op 5 mei in de Guido Gezellelaan zullen ze te zien zijn in de garage van de kunstacademie. Nadien zullen ze ook te zien zijn bij Brasserie Bruno.

Waarom de naam Deinze Meandert? Martin: “Omdat de stad zich stilaan terugplooit langs de rondingen van zijn geboorte-ader, de Leie”

Hopelijk krijgt Martin binnenkort een plaatsje in het Museum van Deinze en de Leiestreek dit samen met zijn vele uren video van onze regio.

Op zijn video webstek “Positieve momenten uit Deinze” is een ruim aanbod van bijna meer dan 577 video’s te bekijken. Als je films 1.300.000 keer bekeken zijn en met bezoekers uit meer dan 142 landen mag je wel zeggen dat Deinze, maar vooral Martin zijn video’s van onze regio populair zijn.

Bekijk Martin zijn video kanaal hier – http://vimeo.com/channels/pmdtv

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...