Cultuurschok test je filmkennis 4de Fielmkwies

Fielmkwies

Op zaterdag 26 april laat vzw Cultuurschok naar jaarlijkse gewoonte een pak quizvragen los op het Deinse publiek. Het recept van de vierde Fielmkwies blijft ongewijzigd. De organisatie biedt een brede waaier filmgenres aan waarin iedereen (zowel het doorwinterde quizteam als een gelegenheidsgroep) zich kan vinden. Dus een pak originaliteit, humor en ontspanning verspreid over themarondes (foto’s, film – en geluidsfragmenten) en “doorlopers”.” “We garanderen je een leuke avond vol plezante fragmenten en herkenbare klassiekers. Gaande van een gore Slasher tot een prettig gestoorde Screwball Comedy, alles komt aan de beurt”, weten werkgroepvoorzitter Benedikt Rogge en voorzitter Ariane Verstraete.

Teams bestaan uit maximum 4 personen en betalen 16 euro per team. Alle deelnemers gaan met een toffe prijs naar huis. Inschrijvingen gebeuren via de website www.cultuurschok.be. De deuren van zaal Ter Wilgen gaan open om 19u30 en de quiz begint stipt om 20u. Meer informatie kan men verkrijgen op het emailadres: [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...