Grenzeloze speelstraat op de Markt te Deinze

Op zondag 27 april organiseert de jeugdraad samen met de jeugddienst de jaarlijkse editie van de Speelstraat Deinze. Dit jaar is het thema naar aanleiding van Erfgoeddag ‘Grenzeloos’. Alle activiteiten zullen vanaf 13.30 u. op het centrale gedeelte van de Markt plaatsvinden, die hiervoor de hele dag verkeersvrij gemaakt wordt. Een grote ballonnenwedstrijd sluit deze fijne dag af omstreeks 16.45 u. Deelname aan de activiteiten is gratis.

Thema ‘Grenzeloos’

Zondag 27 aprilwordt iedereen op het centrale gedeelte van de Markt verwacht voor de Speelstraat. De speelnamiddag begint om 13.30 u. en houdt op om 17 u. Dit jaar is het centrale thema ‘Grenzeloos’. Met dit thema wordt de jeugd opnieuw bewust gemaakt van het feit dat buitenspelen nog altijd het leukst is. De kinderen zullen zich naar hartenlust kunnen uitleven op de springkastelen en de spannende attracties en zullen zich samen met andere kinderen kunnen amuseren tijdens de speelplaatsspelletjes en andere leuke activiteiten die door de jeugdverenigingen werden bedacht.

Ballonnenwedstrijd

Na elke activiteit krijgen de kinderen een stempel op hun deelnemerskaart. Een volle kaart kunnen ze inruilen voor een gratis deelname aan de ballonnenwedstrijd. Om 16.45 u. worden honderden ballonnen de lucht in gelaten, op weg naar een onbekende bestemming die misschien wel buiten onze landsgrenzen ligt. Wie weet, win jij wel één van de leuke prijzen!

Deze geweldige namiddag is helemaal gratis dankzij de logistieke steun van het stadsbestuur en de financiële steun van de jeugdraad die deze speelstraat organiseert met de opbrengsten van de fuif Check Point.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...