Herstellingswerken rotonde Sint-Martinus

Aan de rotonde van de kruising van de gewestwegen N35 (Tweebruggenlaan en Volhardingslaan) met de N43 (Kortrijkstraat en Kortrijksesteenweg) te Deinze zijn er infrastructuurwerken gepland van 7 april tot 21 april 2014. De verzakte betonnen kantstroken van de rotonde en van de aanwezige by-passes worden vernieuwd. Om deze werken te kunnen uit voeren zal er in deze periode enige verkeershinder zijn. Er zal in 2 fasen worden gewerkt die telkens 1 week zullen duren. De werken worden uitgevoerd in opdracht van het Agentschap Wegen en Verkeer.

Herstellingswerken rotonde Sint-MartinusKaart Politie Deinze Zulte

In de eerste fase zal de Kortrijkstraat worden afgesloten voor het verkeer komende van de rotonde richting Gent. Er wordt een omleidingsroute voorzien via de Volhardingslaan, Gaversesteenweg en Stationsstraat. Het verkeer van Gent naar de rotonde toe zal blijvend toegelaten zijn op de Kortrijkstraat. De werken starten op 7/04/2014 en zullen 1 week duren (3 werkdagen + 4 dagen uitharding van de nieuw aangelegde kantstroken).

In de tweede fase zal de Kortrijksesteenweg worden afgesloten voor het verkeer komende van de rotonde richting Kortrijk. Er wordt een omleidingsroute voorzien via de Volhardingslaan, Oostkouterlaan en Tonnestraat. Het verkeer van Kortrijk naar de rotonde toe zal blijvend toegelaten zijn op de Kortrijksesteenweg. De werken starten op 14/04/2014 en zullen 1 week duren (3 werkdagen + 4 dagen uitharding van de nieuw aangelegde kantstroken).

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...