LIVE VIDEO Ondernemerscafé Unizo Deinze vanuit radio Tequila #unizo #livestream #unizodeinze #rt #inanyevnt

UNIZO Deinze organiseert Ondernemerscafé bij Radio Tequila en maakt live Ondernemersradio. Vanaf 19u worden zelfstandigen, vrije beroepers, handelaars, kmo’ers verwacht bij Radio Tequila (Bredestraat) voor een losse babbel en pint.

De livestream is afgelopen bekijk hieronder opnieuw deze uitzending.

Klik hier door naar een grote versie van de video.

Lard Vanobbergen (bestuurslid): Met onze ondernemerscafés geven we het aanbod om vrijblijvend mekaar te ontmoeten. Het zijn geen infosessies met een bepaalde agenda. Neen, bedoeling is gewoon om direct na het werk wat bij te praten. Klopt, beaamt Bart Vermaercke (bestuurslid en regiovoorzitter). Maar in Deinze gaat men steeds de uitdaging aan om dit initiatief te koppelen aan een vernissage of bedrijfsbezoek.

Met dank aan http://www.inanyevent.be/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...