Volg hier live de politieke gespreksavond #deinze #OVL14

Weet u nog altijd niet voor welke partij u moet stemmen op 25 mei? Heeft de stemtest van VTM of deredactie.be u geen beter beeld gegeven waarvoor elke partij staat? Begin 32 dagen voor de moeder aller verkiezingen nog niet te wanhopen! Kom deze avond naar de kennismakingsavond in Muziekcafé Carrousel te Deinze en laat je overtuigen door één van de 5 Oost-Vlaamse kandidaten uit Deinze. Óf surf nu naar DeinzeOnline.be en volg de kennismakingsavond live via een gratis aangeboden livestream. Laat je informeren, maar wees vooral immer kritisch!

Online uitzending is afgelopen

Live feed: https://www.deinzeonline.be/livestream_vk2014/

Twitter mee op de hashtag #OVL14

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...