Ondernemerscafé bij Radio Tequila

UNIZO Deinze organiseert Ondernemerscafé bij Radio Tequila en maakt live Ondernemersradio.Op donderdag 24 april organiseert Unizo Deinze voor de derde keer een Ondernemerscafé. Vanaf 19 u worden zelfstandigen, vrije beroepers, handelaars, kmo’ers verwacht bij Radio Tequila (Bredestraat) voor een losse babbel en pint.

Ondernemers Cafe Unizo

Lard Vanobbergen (bestuurslid): Met onze ondernemerscafés geven we het aanbod om vrijblijvend mekaar te ontmoeten. Het zijn geen infosessies met een bepaalde agenda. Neen, bedoeling is gewoon om direct na het werk wat bij te praten.
Klopt, beaamt Bart Vermaercke (bestuurslid en regiovoorzitter). Maar in Deinze gaat men steeds de uitdaging aan om dit initiatief te koppelen aan een vernissage of bedrijfsbezoek.

Niet zonder fierheid zitten we dan ook waarschijnlijk met ons ondernemerscafé als eerste “On the air” dankzij de medewerking van Radio Tequila (105.1mhz)
Julie Feys (bestuurder): Vanaf 19 u. Kunnen diegenen die wensen de studio’s in de Bredestraat bezoeken en gezellig netwerken in de cafetaria van Radio Tequila. Vanaf 20 u. maakt Unizo Deinze echter ook echte radio. Het wordt een uur flitsende radio met boeiende interviews met onder ander Karel Van Eetvelt (gedelegeerd bestuurder Unizo) en Dieter Haertens (COO De Tijd). Ook nog andere verrassende gasten worden verwacht op dit uur ondernemersradio.
Alle ondernemers welkom vanaf 19 u.
Te beluisteren op Radio Tequila via 105.1 mhz of www.radiotequila .be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...