Biologische Plantenruilbeurs – De Wassende Maan

biologische plantenruilbeurs

Heb je zelf biologisch plantgoed over? Wil je graag eens kennismaken met andere biologische planten voor je tuin? Wil je gewoon eens ervaring of kennis opdoen of delen? Dan is dit een unieke gelegenheid om in je buurt een bezoekje te brengen aan de bio-dynamische boerderij: De Wassende Maan…met een zee van tuinplantjes! Je kan ruilen maar als je er zelf geen hebt ben je ook welkom! Deelname en toegang is gratis.

Wanneer: zaterdag 3 mei 2014 : van 10u tot 13u
Waar: Bio-dynamische boerderij De Wassende Maan, Beekstraat 35, 9800 Astene-Deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...