Maak kennis met 5 Oost-Vlaamse kandidaten uit Deinze #livestream #ovl14 #vk2014 #InAnyEvnt #VK14_VRT

Op woensdag 23 april 2014 stellen de Oost-Vlaamse kandidaten uit Deinze zichzelf en hun programma voor in Muziekcafé Carrousel. Freija Dhondt (sp.a) Sabine Vermeulen (N-VA), Annie Mervillie (Open Vld), Christine Stroobandt (Groen) en Sofie Landuyt (CD&V) gaan met elkaar in gesprek over de inzet van de “moeder aller verkiezingen”. De kennismakingsavond is live te volgen op DeinzeOnline en werd mogelijk gemaakt dankzij InAnyEvent.

Kennismaking Deinse kandidaten VK2014

Op woensdag 23 april organiseren de politeke jongerenverenigingen van Deinze (Jongsocialisten, Jong N-VA, Jong Vld, Jong CD&V en Jong Groen) een interactieve politieke avond op een goedlachse, plezante, maar vooral informatieve wijze in Muziekcafé Carrousel.

Een gratis kennismakingsavond waarbij maar liefst 5 politieke geëngageerde Deinzenaren zichzelf en hun programma voorstellen. Christine Stroobandt (Groen), Freija Dhondt (sp.a), Sofie Landuyt (CD&V), Annie Mervillie (Open Vld) en Sabine Vermeulen (N-VA) krijgen de kans om hun partijvisie duidelijk naar voor te schuiven. De kennismakingsavond is opgedeeld in drie delen en wordt gemodereerd door Wim Van Roy van de Wakkere Burger.

In de eerste ronde krijgen alle kandidaten de kans om in een vijftal minuten onafgebroken zichzelf en hun programma voor te stellen. In de volgende ronde krijgt elk panellid de kans om één ‘hot topic’, meer bepaald dé inzet van de verkiezing voor zichzelf en haar partij, kort uit te leggen met daaropvolgend een interactiemoment over het naar voor geschoven onderwerp. In de laatste ronde beantwoorden de kandidaten enkele vragen uit het publiek.

Bovendien is het mogelijk om de kennismakingsavond integraal te volgen via een gratis Livestream op www.deinzeonline.be. Deze Livestream wordt mogelijk gemaakt door het Deinse bedrijf InAnyEvent. Kortom, het wordt een geanimeerd politieke avond waarbij elke kiezer goed geïnformeerd wordt over de plannen van elke partij na 25 mei.

Datum: woensdag 23 april 2014
Uur: 19 uur
Locatie: Muziekcafé Carrousel
Adres: Karel Picquélaan 10, 9800 Deinze
Prijs: gratis toegang

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...