Steven Vanackere zorgt voor geslaagde eerste editie van Deinse dialogen‏

Gisteravond ging onder grote belangstelling Deinse dialogen van start. Schepen Rutger De Reu had voor deze eerste editie gewezen vice-premier Steven Vanackere uitgenodigd naar aanleiding van het verschijnen van diens boek ‘De eerste steen. 7 hoofdzonden in politiek en samenleving’.

In het aangename decor van boekhandel Letters & Co op de markt in Deinze wisselden de jonge en de ervaren politicus in een gemoedelijke sfeer van gedachten over zonden, deugden, de kracht van het geloof en het streven naar een betere politiek.

Initiatiefnemer Rutger De Reu spreekt van een inspirerende avond: “Als beginnend politicus kreeg ik op het einde van de dialoog zelfs nog drie tips mee van dhr. Vanackere: verlies nooit uit het hoofd voor wie je opkomt, namelijk de zwakkere in de samenleving. Laat je omringen door mensen die je graag zien, maar die ook kritisch voor je durven zijn en blijf tenslotte de mensen graag zien. Een advies dat ik samen met deze avond niet snel ga vergeten”, aldus de schepen.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...