Tuinbeurs in het Kasteel van Ooidonk

Op 19, 20 & 21 april 2014 (paasweekend) heeft, na het succes van de vorige jaren met telkens meer dan 8000 bezoekers,de jaarlijkse Lifestyle Tuinbeurs plaats in het park van het kasteel Ooidonk te 9800 Deinze, deelgemeente Bachte-Maria-Leerne.
Kasteel Ooidonk

Liefhebbers van tuin,natuur,en huisdecoratie zullen er een 100-tal exposanten vinden met bloemen, planten, tuinmeubelen, huis-& tuindecoratie, tuinantiek,brocante, streekproducten e.d. Op het binnenplein van het kasteel en in het park zullen werken staan van beeldhouwers uit de streek Op zondag kunnen de bezoekers met een paardenkoets een rondrit maken in het park en de omliggende bossen. Verder zal er animatie zijn met een boomsnoeier en een kinderboerderij. Er is eet- & drinkgelegenheid in de kasteeltoren en op diverse standjes in het park. Mits een kleine toeslag is het eveneens mogelijk, met gids, het kasteel zelf te bezoeken. (+/-30min.)

De inkomprijs zal € 7,50 bedragen, kinderen tot 16 jaar komen gratis binnen.

Routebeschrijving: E40 afrit 13 Drongen, 5 km richting Deinze
E17 afrit 7 Deinze, tot Deinze Centrum, 5 km richting Drongen/Gent West

Info: http://www.mijntuin.org/events/345-Tuinbeurs-in-het-Kasteel-van-Ooidonk

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...