Lachen geblazen op de comedyavond van Jongsocialisten Deinze

Op zaterdag 26 april organiseren de Jongsocialisten Deinze voor de tweede keer een spetterende comedyavond in samenwerking met Independent Comedy. 

Lachen geblazen op de comedyavond van Jongsocialisten DeinzeNa een geslaagde eerste editie gaan de Jongsocialisten van Deinze weer een samenwerking aan met Independent Comedy. Independent Comedy geeft jonge talenten de kans om hun kunsten te tonen aan het grote publiek. Niemand minder dan William Boeva brak dankzij Indepent Comedy door op het grote scherm.
Maar liefst zes comedians staan borg voor een avond gevuld met tranen van plezier. Verantwoordelijk hiervoor zijn: Bruno Bittoun, Lisa Dhondt, Ramses Noffels, Raymon Hofkens (zie foto), Dennis Vansant en Ann Helena Kenis, die elk in hun eigen typische stijl een humoristische show brengen met veel variatie en met absolute lachgarantie. Kortom, een avond vol plezier.

Wanneer: zaterdag 26 april om 20 uur
Waar: Zaal Voor Ons Recht, Stationsstraat 4, Deinze
Prijs: 7 euro VVK en 9 ADD

Kaarten te verkrijgen: In café De Pulle (stationsstraat 4 – Deinze)
Bij Giovanni De Groote (Torenstraat 4 – Deinze): 0478/18 78 56
Bij Edelbert Masschelein (Kattesteertstraat 3 – Wontergem): 0485/20 36 33
Via [email protected]

Lachen geblazen op de comedyavond van Jongsocialisten DeinzeVan links naar rechts: Ramses Noffels, Ann Helena Kenis, Bruno Bittoun en Dennis Vansant.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...