Stadspersoneel verkoopt lekkers voor Kom op tegen kanker

Kom op tegen kanker

Van 29 mei tot 1 juni zal Stad Deinze met 2 teams deelnemen aan de ‘1000 km’ voor Kom op tegen kanker. Om te mogen deelnemen moet Deinze 10.000 euro inzamelen. Het personeel van de stad wil zijn steentje bijdragen en verkoopt zelfgemaakte taart tijdens de woensdagmarkt van 9 april.

Vanaf 8 uur zullen enkele personeelsleden, bijgestaan door leden van de seniorenadviesraad, iedereen opwachten aan hun eigen marktkraampje ter hoogte van de bibliotheek. Taart en koffie aan een democratische prijs van 2 euro kunnen ter plekke verorberd en gedronken worden in een gezellige sfeer. Wie wat meer gehaast is, maar toch een bijdrage wil leveren, kan ook cakejes of koekjes in een zak kopen.

Giften
Wie de stadsteams wil steunen kan dat ook door een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker via BE14 7331 9999 9983. Gebruik de vermelding GIFT 170 084 748 bij de storting, zo komt jouw gift bij het juiste team terecht. Vanaf 40 euro is een gift fiscaal aftrekbaar.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...