Open VLD op 1 mei met kaas – en streekbierencafé in feestzaal Souplex

Kaas en streekbieren in een familiale sfeer

Op donderdag 1 mei lanceert Open VLD een nieuwe evenement in Deinze. “Het wordt deze keer geen klassiek eetfestijn, maar een culinair café met een hip tintje”, klinkt het bij de afdeling. In de gloednieuwe feestzaal Souplex (onderdeel van hetzelfde complex als Kids Adventure in de Bisschopstraat in Deinze) brengt Open VLD een originele variant op de klassieke ‘kaas en wijn’ avond. De deelnemers zullen er 10 soorten kaas kunnen combineren met bijhorende streekbiertjes. Waarom de specifieke smaken bij elkaar horen, wordt deskundig uitgelegd. Wie liever een Frans wijntje of frisdrank bij het rijk gevulde buffet kiest, kan dit ook. Voor elk wat wils. “We noemen het een culinair café omdat het hele gebeuren zal baden in een losse en informele sfeer. Ons evenement staat synoniem voor lekker en ongedwongen tafelen in goed gezelschap op een originele locatie. Wie dat wil, kan de activiteit zelfs combineren met een familie-uitstap in Kids Adventure ‘s namiddags”, verduidelijken werkgroepenleden Steven Van de Putte, Annie Mervillie en Peter De Maertelaere. Voor het kaasbuffet met broodjes en garnituur betalen volwassenen 25 euro.

Receptie_01 Souplex

In die prijs zitten reeds drie streekbieren (of glazen wijn of frisdrank) naar keuze inbegrepen. Kinderen tot 12 jaar kunnen kiezen voor kaas en twee frisdranken (12 euro) of frietjes, frikandel en twee frisdranken (10 euro).

De fracties en het voltallig Open VLD – bestuur heten u van harte welkom op donderdagavond 1 mei vanaf 17u. Het buffet is geopend vanaf 18u30. Snel zijn is de boodschap, want de plaatsen zijn beperkt (max. 120 personen). De overschrijving van het juiste bedrag op rekeningnummer BE41 0682 2293 3410, met vermelding van uw naam en de gemaakte keuzes (bv. 2 x kaas voor volwassenen, 1 x frietjes voor kind), geldt als enige inschrijving. Zaal Souplex ligt in het centrum van Deinze en beschikt over ruime parkeergelegenheid. Meer informatie vindt men op de website www.openvlddeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...