#kotk Deinze stuurt 2 teams of zijn het er 3?

De 1000km fietstocht van Kom op tegen kanker vindt dit jaar plaats van 29 mei tot 1 juni in totaal zal er 1000km gefietst worden. Ook onze stad Stuurt 2 teams om mee te rijden met deze actie. Elk team moet 5000 euro inzamelen om te kunnen deelnemen aan deze fietstocht. Beide teams worden vertegenwoordigd door personeel van stad Deinze.

Er is ook een derde team uit onze regio die mee doet aan deze actie en dat voor de eerste keer team ‘Choose Life!’ uit de regio Deinze. Met z’n achten fietsen ze elk 125 kilometer voor ‘Kom op tegen Kanker’. En ze verzamelen met dat doel ook flink wat fondsen voor de strijd tegen kanker. Ook jij kan het team, en dus de strijd tegen kanker, een duwtje in de rug geven: door een gift (fiscaal aftrekbaar vanaf 40 euro) te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker (IBAN) BE14 7331 9999 9983 of 733-1999999-83 met vermelding (belangrijk!) van “GIFT” en de negencijferige code van het Choose Life!-team: 170-093-161

Meer info over team ‘Choose Life!’ kan je hier terug vinden – http://chooselife1000.wordpress.com/

Video: Martin De Baerdemaeker – https://vimeo.com/channels/pmdtv

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...